tag:blogger.com,1999:blog-1699898667811628622024-03-13T05:08:10.237+01:00Gasztro HobbitHobbit kalandozásai a gasztronómia területénrossholmeshttp://www.blogger.com/profile/16649219770391392680noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-169989866781162862.post-29310681644137730582011-06-20T15:54:00.002+02:002016-04-29T13:55:55.442+02:00Libazúza pörkölt Kakastökével
Lejöttem Pestről a szülővárosomba és gondoltam enni kéne valami magyarosat és különlegeset. Hát mi lenne más különlegesebb, mint a kakastöke liba zúzával. Kiskoromban már találkoztam kakas herével, igaz akkor azt mondták nekem, hogy húsos bab, de akkor már mindegy volt...Megszerettem!:) Jó pár év múlva voltam egy étterembe és rendeltem magamnak ezt az ételt. Csárda pörköltnek hívták, volt benne rossholmeshttp://www.blogger.com/profile/16649219770391392680noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-169989866781162862.post-80380656756228110272011-06-16T09:09:00.000+02:002016-04-29T13:54:56.246+02:00Hétvége a szabadban sütésé volt
Még múlthét csütörtökön vettem egy kiló sertés tarját a hentestől. Igen szép hús volt, így nem bírtam ki, hogy ne tarját vegyek (eredetileg marha rostélyost akartam venni). Még az nap be is pácoltam, hogy átvegye a különleges pácom ízét. Háromféle ízkombinációt akartam elérni és nem akartam, hogy egyik vagy másik íz jobban előtérben legyen, mint a többi. Tehát a három íz amit érezni rossholmeshttp://www.blogger.com/profile/16649219770391392680noreply@blogger.com1